Overnight Oats


Ontbijten met havermout is mijn standaard ingrediënt voor een gezonde en verantwoorde start van de dag. En bovendien ook goed voor de portemonnee :D. Haver verveelt nooit! Je kan er zo ontzettend veel mee. Dit recept is een must-try en eat! En waarom heet het overnight oats zal je vast denken?! Dat heeft te maken dat het proces een nacht duurt. De melk laat zich namelijk helemaal opzuigen door de haver. Het heeft langzame koolhydraten waardoor je langer een voldaan gevoel hebt. Goede bron van vezels, eiwitten en vetten. Dat betekent dus dat je minder snel trek zal hebben in een lekkere snack.   

Ingrediënten:
* 40 gram Havermout 
* 150 cc Half volle melk 
* ½ banaan  
* Handje blauwe bessen 
* Een klein handje noten, bijvoorbeeld walnoten 
* Een theelepel pindakaas  

Bereidingswijze: 
* Bereid dit een avond van tevoren; 
* Meng de havermout met de melk samen en laat dit een nachtje afgedekt in de koelkast staan; 
* Top het de volgende ochtend af met een halve banaan,  blauwe bessen, de noten en een toefje pindakaas.   

Laat je ons weten hoe het heeft gesmaakt via IG of FB?   😊 🙁 

Julie-Ann

Gerelateerde Berichten