Italiaanse Bol Carpaccio

De meesten van jullie moeten de komende tijd thuis werken. Deze is dan ook voor jullie lunchpauze snel te bereiden. Je moet immers goed voor jezelf zorgen. Vooral in deze periode ben je gauw geneigd om minder gezonde maaltijden te eten. Daarom ook deze supersnelle, simpele, verantwoorde en vooral oh zo lekkere Italiaanse bol belegd met Carpaccio en een bedje van verse ingrediënten. Ook prima zonder brood of de helft van de bol ?.  Wie is er niet dol op, Carpaccio! 

Ingrediënten: 

  • Italiaanse bol; 
  • Carpaccio; 
  • Parmezaanse kaas in plakjes; 
  • Pompoenpitten 
  • Groene of rode pesto; 
  • Gesneden rode ui; 
  • Plakjes tomaat e/o; 
  • Reepjes gesneden zongedroogde tomaten; 
  • Sla melange.

Bereidingswijze:

  • Snijd de bol doormidden; 
  • Besmeer de bol met pesto 
  • Beleg de bol vervolgens met de sla melange, carpaccio, gesneden tomaat en zongedroogde tomaatjes, rode ui, pompoenpitten en de Parmezaanse kaas.

Ook erg lekker met truffelmayonaise i.p.v. pesto. 

Laat je ons weten hoe het heeft gesmaakt?   ♥ ? ? 

Julie-Ann

Related Posts