Gnocchi Caprese


Iedereen kent de salade Caprese wel. Laten we die heel simpel gaan upgraden door enkel Gnocchi’s toe te voegen.  (spreek uit:  Njokkie). Nu hebben we nl. de 3 belangrijkste macronutriënten in deze maaltijd. Koolhydraten, eiwitten en vezels.  Dit een topmaaltijd voor doordeweeks als je geen tijd hebt om makkelijk een gezonde maaltijd wil maken.  Wil je vega: voeg dan extra mozzarella toe.

Ingrediënten: 

  • Gnocchi, met een willekeurige vulling 
  • Rucola 
  • Cherrytomaten 
  • Mozzarella 
  • Rode ui 
  • Pesto 
  • Parmezaanse kaas 
  • Stukje steak naar wens 
  • Roomboter 
  • Olijfolie 

Bereidingswijze:  

-Bak de Gnocchi ’s in een koekenpan met een scheutje olijfolie; 

-Bak je steak naar wens in roomboter; 

-Snijd de cherrytomaten en mozzarella door de helft; 

-Snijd de rode ui in ringen; 

-Maak je bord op met de rucola salade, cherrytomaten, mozzarella, rode ui, pesto en Parmezaanse kaas 

-Verdeel enkele Gnocchi ’s over je bord; 

-Geniet van je kleurrijke maaltijd! 

Laat je ons weten hoe het heeft gesmaakt via IG of FB?   ♥ 😊 🙁 

Julie-Ann

Related Posts