Boerenkool Smoothie


De officiële winter moet nog beginnen maar sinds een paar dagen doet Koning winter al zijn intrede. Koud en somber, brrrrr. Stamppot boerenkool is dan ook een typisch wintergerecht wat iedereen kent. Maar wist je dat je ook heerlijke smoothies van kan maken? Als je een keer iets simpels, snel en supergezond wil maken, probeer dan eens deze energy boost; boerenkool smoothie. Ik ben er dol op! Ik maak dit een paar keer per week als ontbijt. Zo kom ik in ieder geval aan mijn minimale hoeveelheid groente per dag. In deze smoothie zit boordevol goede voedingsstoffen. Allemaal stoffen die je elke dag nodig hebt en die de kans dat je ziek wordt helpen verkleinen. 

Ingrediënten: 

  • Havermout 
  • 200 ml alpro amandelmelk ongezoet of melk 
  • 1 banaan 
  • 1 kiwi 
  • Ca. 40 gram Boerenkool 

Bereidingswijze: 

  • Bereid dit in een blender of met een staafmixer; 
  • Voeg alle ingrediënten toe in de blender of als je dit niet hebt; in een hoge (maat) beker en gebruik dan een staafmixer; 
  • Blend of mix dit totdat het een gladde structuur heeft. 

Laat je ons weten hoe het heeft gesmaakt via IG of FB?   ♥ 😊 🙁 

Julie-Ann

Gerelateerde Berichten