Omelet Op Een Rijstvel


Je ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Sla die dan ook nooit over. Zorg dan wel dat je ontbijt uit veel eiwitten bestaat om een lang verzadigd gevoel te krijgen. Niet alleen in de ochtend maar ook de rest van de dag. Dat scheelt een hoop extra calorietjes 😀

Je hebt het vast wel een keer gemaakt: Vietnamese springrolls. Heb je dan ook altijd wat vellen over? Gebruik die ook eens een keer bij je ontbijt. Ze zijn licht verteerbaar, laag in koolhydraten en heeft geen gluten. Daar houden we van 🙂

Omelet Op Een Rijstvel

Ingrediënten: 

  • 1 Rijstvel; 
  • 2 Eieren; 
  • Bacon; 
  • Geraspte mozzarella; 
  • Verse kruiden (bijvoorbeeld bieslook, peterselie); 
  • Paprikapoeder. 

Bereidingswijze: 

  • Verhit de koekenpan en bak eerst de bacon, leg vervolgens apart; 
  • Kluts de eieren door elkaar en breng op smaak met peper en zout; 
  • Leg een rijstvel in de pan op laag vuur;
  • Giet direct de gekluste eieren in de pan; 
  • Verdeel de mozzarella en de bacon op de omelet; 
  • Als de bovenkant gestold is voeg je tot slot de verse kruiden en paprikapoeder toe, eet smakelijk!

Tip! Voor een Aziatisch tintje voeg taugé en chilisaus toe 

Laat je ons weten hoe het heeft gesmaakt via IG of FB?   ♥ ? ? 

Julie-Ann

Related Posts