Small Group Training

Small Group Training

Small Group Training is een goed alternatief wanneer je groepsverband wilt genieten van de voordelen van intensief trainen met een personal trainer.

Wat is Small Group Training?

Bij deze exclusieve vorm van trainen, train je in een select groepje van 2 tot 4 personen onder begeleiding van een personal trainer. Er wordt serieus en doelgericht getraind en er wordt rekening gehouden met verschillende niveaus binnen de groep waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Je kun er voor kiezen om een “small group” te starten met een aantal bekenden of een nieuw groepje beginnen en elkaar leren kennen tijdens jullie reis naar een gezond en fit lichaam!

Professionele begeleiding 

Tijdens de training ervaar je de professionele begeleiding en coaching van een personal trainer. De groepjes worden bewust klein gehouden zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Small group training verkleind de kans op blessures doordat de trainer je corrigeert als dit nodig is en let op een goede houding en uitvoering.   

Funfactor

Er wordt een complete training verzorgd dus je hoeft niet bang te zijn dat er spiergroepen worden vergeten. Naast hard trainen met de personal trainer staat de “Funfactor” hoog in het vaandel en ervaar je de gezelligheid van het trainen in groepsverband. Trainen onder begeleiding brengt altijd extra kosten met zich mee, maar doordat je met small group training de kosten deelt ben je voordeliger uit.

Voeding

Soms is het nodig om naast het trainen ook je voedingspatroon even onder de loep te nemen. Indien er behoefte aan is, bieden we ook begeleiding op het gebied van voeding aan. We werken niet met tijdelijke diëten, we sturen aan tot het aanpassen van je eetgewoonten. Deze manier van begeleiding is duurzaam en je hebt er de rest van je leven voordeel van!

Alle voordelen op een rijtje

  • Gezellig trainen in groepsverband
  • Coaching en motivatie van de personal trainer
  • Trainen op verschillende niveaus
  • Hulp bij het aanpassen van je voedingsgewoonten.
  • Variatie in je oefeningen
  • Een stok achter de deur door vaste trainingsmomenten
  • Je behaalt beter resultaat door de efficiënte manier van trainen
  • Betaalbaar door gedeelde kosten

Tot Slot

Small groep training stimuleert in een veilige omgeving met de mogelijkheid om samen te groeien en te streven naar (gedeelde) doelen zonder dat iemand zich geïntimideerd of gepasseerd voelt.

Ben je na dit te lezen geïnteresseerd geraakt in small group training of wil je een vrijblijvende proefles mail dan naar info@bodybusinesscoaching.nl

Bibi

Related Posts