Wandel 4daagse Apeldoorn 2019


Wandel 4daagse Apeldoorn 2019

Op 17 April 2019 hebben Netty en Julien besloten om samen 2 dagen deel te nemen aan de wandel 4daagse van Apeldoorn. Samen hebben ze hard getraind om deze dag met succes uit te lopen, en dat is goed gelukt! Hieronder is het verhaal te lezen van Netty die ze heeft geschreven over deze sportieve ervaring!

Wandel 4daagse

Op 17 april hebben Julien en ik in een enthousiast moment het sportieve plan opgevat om twee dagen mee te lopen in de vierdaagse van Apeldoorn. Een week later was de inschrijving voor negen en elf juli, dag één en dag drie van de wandeltocht, een feit. Uiteraard moesten we flink trainen om zonder blessures en blaren de 20 km. per dag op een prettige manier uit te kunnen lopen. Voor de nodige km. in de voeten en benen hebben wij grotendeels op onze eigen manier en in onze eigen tempo gezorgd.

Enkele weken voor de vierdaagse hebben Julien en ik op een warme zondagmorgen een wandeltraining gedaan. Het moment van de waarheid was aangebroken maar het resultaat was zeker niet teleurstellend. Integendeel: wij hebben in twee uur tijd ruim 10 km. afgelegd in een wandeltempo die voor ons beide prettig was. Gezellig pratend en wandelend over de mooie paden van de Veluwe, hebben we dus een goede tijd neergezet en een voorproefje gehad van hoe het in juli zal gaan.

Op onze eerste wandeldag staan wij al om 7.30 uur bij de startplaats te wachten voor de eerste knip van onze startkaart.  De 20 km. wandeling door Ugchelen en Beekbergen gaat beginnen. Deze wandelafstand is de favoriet van ongeveer de helft van de ruim tweeduizend deelnemers, dus Julien en ik bevinden ons in goed gezelschap. De vierdaagse van Apeldoorn staat bekend om zijn natuurrijke routes en stelt ons zeker niet teleur. Ondanks het aantal deelnemers loop je niet mannetje aan mannetje en kun je daadwerkelijk van de omgeving genieten. Ook nu hebben wij een mooie tijd neergezet zonder afbreuk te doen aan het plezier van het lopen zelf.

Wandel 4daagse Apeldoorn 9 April 2019

Donderdag de 11de waren onze voeten en benen weer wat uitgerust  en begonnen we energiek aan deze tweede dag. Met reeds één officiële wandeldag achter de kiezen, waren wij nu natuurlijk al geoefende wandelaars. Onze benen en voeten brachten ons over een afstand van 20,6 km. in een goede tijd en over een mooie route naar Hoog Soeren en dan weer terug naar de finish bij v.v.Victoria Boys. Wederom een geslaagde dag met goed wandelweer.

Ik kan alleen maar concluderen dat het twee mooie en sportieve dagen zijn geweest waar Julien en ik met plezier op terug kunnen kijken.

Een sportieve groet van de wandelaars Julien en Netty.

Julien

Gerelateerde Berichten