BEGELEIDING

Tijdens de small group training die gegeven gaat worden is er altijd een personal trainer die zorgt voor een veilige, leuke en effectieve training!

SPORTSCHOOL

Naast de trainingen ontvang je nu ook het sportschool lidmaatschap geheel gratis, ideaal om te combineren met het trainingsschema die wij voor jou opstellen.

BETAALBAAR

Sporten onder begeleiding van een trainer zorgt voor sneller en beter resultaat, met small group training is dit mogelijk tegen lage kosten.

MET SMALL GROUP TRAINING HEB JE DE MOGELIJKHEID OM BETAALBAAR EN ONDER PROFESSIONELE BEGELEIDING FIT TE WORDEN!

LAGE KOSTEN

PROFFESIONELE BEGELEIDING

INCLUSIEF TRAININGSSPLAN

MAANDLIJKS OPZEGBAAR

MAXIMAAL 4 PERSONEN

GRATIS SPORTSCHOOL LIDMAATSCHAP

SMALL GROUP TRAINING

Bij deze exclusieve vorm van trainen, train je in een select groepje van 2 tot 4 personen onder begeleiding van een personal trainer. Er wordt serieus en doelgericht getraind en er wordt rekening gehouden met verschillende niveaus binnen de groep waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Tijdens de training ervaar je de professionele begeleiding en coaching van een personal trainer. De groepjes worden bewust klein gehouden zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.

Er wordt een complete training verzorgd. Naast hard trainen met de personal trainer staat plezier hoog in het vaandel en ervaar je de gezelligheid van het trainen in groepsverband. Sporten onder begeleiding brengt altijd extra kosten met zich mee, maar doordat je met small group training de kosten deelt ben je voordeliger uit, sterker nog het lidmaatschap van de sportschool is gratis inbegrepen.

Naast de small group training ga je ook zelf jouw persoonlijke trainingsschema (zie voorbeeld) minimaal 1 keer p/w uitvoeren, hiervoor krijg je van ons een gratis lidmaatschap van de sportschool. Deze opzet scheelt voor jou kosten maar je kan toch profiteren van onze professionele begeleiding!

AANMELDEN SMALL GROUP

Twijfel je? Probeer het is één maandje uit want het lidmaatschap is zonder contract en daarmee dus maandelijks opzegbaar. Vergeet niet om een vast tijdstip te kiezen die jij wilt reserveren voor jouw wekelijkse small group training, de beschikbare tijden staan hieronder aangegeven. Na het invullen van je gegevens sturen wij jou z.s.m. de eerste mail met alle relevante informatie!