DE EERSTE 20 PLEKKEN ZIJN OPEN START DIRECT EN ONTVANG 50% KORTING VOOR JOUW EERSTE MAAND!

BEGELEIDING

Tijdens de small group training die gegeven gaat worden is er altijd een personal trainer die zorgt voor een veilige, leuke en effectieve training!

GRATIS SPORTSCHOOL

Naast de trainingen ontvang je nu ook het sportschool lidmaatschap geheel gratis, ideaal om te combineren naast de small group training(en).

TRACKING

Tijdens de training word er live jouw trainingsdata bijgehouden voor gegarandeerd resultaat! Met deze werkwijze en trainer train je altijd op de juiste wijze!

EERSTE MAAND 50% KORTING!

Leuk dat je interesse hebt in Small Group Training! Omdat jij geïnteresseerd bent en het ons leuk lijkt om jou te helpen krijg je de eerste maand 50% korting!

SMALL GROUP TRAINING

Bij deze exclusieve vorm van trainen, train je in een select groepje van maximaal 6 personen met gespecialiseerde meetapparatuur van POLAR en onder begeleiding van een personal trainer. Er wordt serieus en doelgericht getraind en er wordt rekening gehouden met verschillende niveaus binnen de groep waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Tijdens de training ervaar je de professionele begeleiding en coaching van een personal trainer. De groepjes worden bewust klein gehouden zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.

Sporten onder begeleiding brengt altijd extra kosten met zich mee, maar doordat je met small group training de kosten deelt ben je voordeliger uit, sterker nog het lidmaatschap van de sportschool is gratis inbegrepen!

69/ Maand

Small Group Results Lidmaatschap

  1x p/w een exclusieve small group training met Polar heart rate monitor
  Training op basis van intensiteit
  Maandelijkse lichaamsanalyse
  Persoonlijk e-book met trainingsprogramma’s
  24/7 toegang tot onze sportschool
  Geen contracten
Aanmelden

84/ Maand

Small Group Results + Lidmaatschap

  2x p/w een exclusieve small group training met Polar heart rate monitor
  Training op basis van intensiteit
  Maandelijkse lichaamsanalyse
  Persoonlijk e-book met trainingsprogramma’s
  24/7 toegang tot onze sportschool
  Geen contracten
Aanmelden

AANMELDEN SMALL GROUP

Twijfel je? Dit is niet nodig… Inschrijven doe je zonder ergens aan vast te zitten. Het lidmaatschap is zonder contract en daarmee dus maandelijks opzegbaar.

Geef alle mogelijke opties door wanneer jij eventueel zou kunnen voor jouw wekelijkse small group training, de tijden staan hieronder aangegeven. De mogelijkheid bestaat dat sommige trainingen vol zijn daarom is het verstandig om meerdere opties aan te vinken.

Na het invullen van je gegevens sturen wij jou z.s.m. de eerste mail met alle relevante informatie!