JELMER DIKS

Verhaal

Jelmer verloor samen met personal trainer Bibi 7,2 kilo in 8 weken tijd en hij heeft een abnormale transformatie ondergaan! Jelmer: Doordat ik een persoonlijk voedingsschema kreeg dat goed paste bij mijn levensstijl, was het goed vol te houden. Ik had niet verwacht dat het zo snel al zo’n mooi resultaat opleverde en ik vond het dan ook een leuke ervaring!

8 weken geleden besloot Jelmer dat het tijd was om zijn levensstijl om te gooien. Jelmer is een fanatiek krachtsporter en is dan ook regelmatig te vinden in de sportschool. Maar hoe hard hij ook trainde, zijn vet percentage ging niet omlaag. Het probleem zat ‘m overduidelijk in zijn voedingsgewoonten. Hij kwam in contact personal trainer (en voedingsdeskundige) Bibi.

Er werd een goede berekening gemaakt voor het juiste aantal calorie├źn en een goede verdeling van macro nutri├źnten. Samen werkten zij aan een dynamisch voedingsplan dat past bij de behoefte en doelstelling. Jelmer heeft het vanaf dag 1 goed opgepakt en is er serieus mee aan de slag is gegaan. De metingen waren stuk voor stuk verbluffend en zie hier het eindresultaat!

Resultaten

Gewicht 7,2KG Verloren
Vet 5,6% Minder Vetmassa
Spieren 3,1% Meer Spiermassa