DENNIS ZWARTSCHOLTEN

Verhaal

Dennis is ooit zelf begonnen met zijn reis naar de meest fitte versie van hemzelf. Hij heeft in zijn uppie hele mooie stappen gezet. Na heel veel kilo’s te zijn afgevallen is hij gaan trainen onder begeleiding van personal trainer Bibi en daar heeft hij weer bijzondere stappen gemaakt. Kortom… Wij zijn als team bijzonder trots op de wilskracht van Dennis. En wij zijn natuurlijk hartstikke blij met de energie die hij elke keer weer meebrengt in de club!

Dennis: toen ik eindelijk de ‘guts’ had om aan mijn persoonlijke reis te beginnen heb ik zwaar onderschat wat dit allemaal mentaal inhoudt. Ik heb mezelf leren kennen doormiddel van yoga, ik heb mijn zelfvertrouwen voor het eerst gevonden  in de sportschool en mentaal ben ik sterker dan ik ooit ervoor was. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik iets voorstel! Dit proces was zo’n eye opener. 

De keuze om een PT te nemen en begeleiding kwam voort uit het feit dat ik op dat moment in 1 van de moeilijkste tijden van mijn leven zat. Ik was flink ziek (had net de operatie achter de rug voor pancrearitis), veel andere gezondheidsproblemen en ik was NIET gelukkig. Op een dag wou ik de regie terug over mijn leven maar vooral over mijn geest, me weer happy voelen en ik voelde dat Bibi de aangewezen persoon was om mij hierbij te helpen. Ze straalt een energie uit waar ik heel veel van kan leren. 

Mijn tip aan andere is, respecteer jezelf en leer van je zelf te houden en dit te kunnen delen met anderen. Het leven wordt er een stuk gemakkelijker van en je reis naar een gezondere versie van jezelf wordt een ongelooflijke mooi leerproces waarbij overtollige kilo’s en spiermassa bijzaak worden in mijn geval. Sport voor je zelf omdat het je gelukkig maakt en omdat je het verdient, niet omdat het MOET.

Resultaten

Gewicht 37KG Verloren
Vet ?% Minder Vetmassa
Spieren ?% Meer Spiermassa