249

Voor een enkele prijs van €249,- krijg je 8 weken lang coaching en toegang tot Move 24/7 fitness.

8

Inclusief 8 weken toegang tot Move 24/7 fitness zodat je ook zelfstandig kan trainen met jouw trainingsplan.

300+

Meer dan 300 mensen hebben al gekozen voor onze persoonlijke begeleiding.

2

Je hebt de keuze om te trainen bij 1 van de 2 locaties van Move 24/7 in Apeldoorn.

✔ OPGELEIDE PROFESSIONALS

Alle personal trainers in Apeldoorn hebben naast de kennis en ervaring ook de diploma’s om jouw sportdoelen waar te maken.

✔ GEEN VASTE CONTRACTEN

Wij werken niet met vaste contracten want als je het leuk vind dan blijf je hopelijk toch wel. Dit betekent dat je altijd kan stoppen met personal training.

✔ 1 PAKKET 1 PRIJS

Naast de wekelijkse personal training krijg je ook 8 weken lang 24/7 toegang tot sportschool Move 24/7 om te werken aan je sportdoelen.

MET HET JUISTE PLAN KAN IEDEREEN RESULTAAT BEHALEN!

Het is ons doel om jouw te laten zien dat je heel veel kan bereiken met het juiste plan dat bij jou past. Wil je dus meer energie, afvallen en strakker in je vel zitten? Onze professionals hebben jarenlange ervaring en kunnen jou helpen om echte resultaten te behalen!

Resultaten Personal Training Apeldoorn

STAP 1

8 WEEK BODY CHALLENGE

Boekje Personal Training

Met dit exemplaar krijg je tips & tricks mee en stellen wij het juiste plan op. Daarnaast is het bewezen dat je met onze werkwijze 42% meer kans om je doelen te behalen, een coach doet meer dan alleen het geven van een training.

STAP 2

VOEDING & TRAININGSPLAN

Trainingsschema Personal Training Apeldoorn

Naast de personal training krijg je ook een (thuis) sport schema voor 1 keer p/w met video’s en uitleg. Daarnaast krijg je ook een hoop lekkere, makkelijke en gezonde recepten mee die iedereen kan combineren in zijn levenssituatie.

STAP 3

EEN STOK ACHTER DE DEUR

Meisje met stok achter de deur

Soms heb je even wat minder motivatie en dan is jouw eigen personal trainer de redder in nood om je te helpen. Consistentie is namelijk ontzettend belangrijk om je sportdoelen te behalen maar ook om nieuwe gezonde gewoontes aan te leren.

WAT STAAT JOU TE WACHTEN?

Met jouw coach neem je het programma door en doe je een nul-meting. Ook bespreek je de doelen en het trainings + voedingsprogramma.

Tijdens de tweede afspraak ga je samen met jouw coach aandachtspunten doornemen en er word een volledige workout verzorgd.

Tijdens de derde afspraak ga je samen met jouw coach aandachtspunten van voorgaande weken toepassen en word er een volledige workout verzorgd.

Tijdens de vierde afspraak ga je samen met jouw coach een tussentijdse meting doen en de eventuele knelpunten doornemen en er word natuurlijk weer een volledige workout verzorgd.

Tijdens de vijfde afspraak ga je samen met jouw coach voor een volledige, pittige maar vooral effectieve workout!

Tijdens de zesde afspraak ga je samen met jouw coach de laatste stappen doornemen om er nog alles uit te halen, natuurlijk word er ook weer een leuke training verzorgd.

Tijdens afspraak nummer 7 is het nog even doorzetten, jouw coach helpt je hierbij met tips en sleept je door een effectieve en leuke training heen!

Het is bij afspraak nummer 8 de eindmeting, je mag natuurlijk nog een weekje extra doorpakken om de 8 weken helemaal te volbrengen maar hier nemen jullie de laatste tips door en hopelijk jouw mooie resultaten!

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

Karin

Dankzij het sporten bij MOVE en personal training heb ik een stok achter de deur en ben ik wekelijks met plezier in de sportschool te vinden. Ook had ik last van schouderklachten maar deze klachten zijn helemaal weg en ik ben nu stukken fitter!

Eva

Van nooit sporten naar bijna niet meer weg te slaan. Momenteel train ik 2 keer in de week en ik heb een fijne en werkende manier gevonden om mijn doelen te realiseren. Personal training motiveert mij en het zorgt er voor dat ik net dat extra stukje uit de training haal!

Jelmer

Een super fijn voedingsschema gekregen van Bibi om mijn doelen te bereiken. Daarnaast staat ze altijd klaar voor tips om hoe ik iets aan kan pakken! Met een aanvullend trainingsschema en begeleiding van Bibi die aansluit op mijn doel gaat dit zeker lukken.

Maurice

Ik word altijd goed geholpen met mijn trainingen bij het voorbereiden van het nieuwe zeilseizoen. De coaching en trainingen die ik wekelijks krijg zorgen er voor dat ik elke keer zo fit en sterk mogelijk weer aan mijn wedstrijden kan beginnen!

ZELF SPORTEN EN PERSONAL TRAINING

Naast de wekelijkse personal training krijg je ook 8 weken lang gratis 24/7 toegang tot de sportschool zodat je zelfstandig je eigen trainingsschema kan uitvoeren. Je krijgt van ons namelijk een persoonlijk trainingsschema. Met deze opzet hoef je dus niet meerdere keren per week personal training.

STAPJE VOOR STAPJE

Wij geloven in de kracht van elke dag een beetje, de praktijk laat namelijk ook zien dat mensen die met kleinere stappen hun doelen behalen het resultaat langer vasthouden. Samen werk je dus met jou personal trainer in Apeldoorn stap voor stap aan een beter beweegpatroon, eetpatroon en werk je langzaam aan nieuwe en gezonde gewoontes!

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

De één op één trainingen duren 30 minuten. Zelf doe je wel een korte warming up voor de training zodat de tijd die je samen hebt met jouw personal trainer in Apeldoorn goed kan besteden. Met een juiste trainingsopzet zul je versteld staan wat je allemaal kan doen in 30 minuten. Goed en duurzaam trainen staat bij ons op nummer één.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

VUL HET ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JE OP. 

Na jouw aanvraag neemt één van onze personal trainers in Apeldoorn z.s.m. contact met je op om alles uit te leggen over onze pakketen en werkwijze. Natuurlijk is er ook ruimte om al je vragen te stellen indien er nog onduidelijkheden zijn. Dit contactmoment is geheel kosteloos en vrijblijvend. Pas als je een sportieve samenwerking wilt aangaan plannen wij onze eerste afspraak in om te starten met een van onze diensten.

    VRAGEN & ANTWOORDEN

    Samen met jouw personal trainer bereken jij aan de hand van gewicht, lengte en leeftijd een caloriebehoefte die past bij jouw doel. Aan de hand van jou calorie behoeft ontvang je een bestand met een verzameling recepten aangepast op jouw caloriedoel.

    Je hebt 1 keer per week een afspraak met jouw personal trainer, daarnaast is het voor een goed resultaat aangeraden om minimaal nog een keer zelfstandig te trainen. Hier helpen wij jou ook mee door middel van leuke trainingsschema’s! Afhankelijk van jouw doel stem jij samen met jouw coach af hoevaak en wanneer jij traint.

    Jazeker! Na de challenge kan jij het sporten onder begeleiding voortzetten en nieuwe doelen stellen samen met jouw personal trainer!

    In het boekje vind je onder andere informatie over hoeveel je moet eten, hoe je dit kan berekenen en leuke recepten die hierbij aansluiten. Ook begeleidt het exemplaar je door de 8 weken heen met trainingsschemas en interessante lessen over leefstijl, plannen, calorieën enzovoorts. In het boekje is ook ruimte om eigen voortgang en doelen bij te houden.