Deze 8 weken ga je samen met een fitness professional de challenge aan. Wij helpen je om een gezond eet en beweegpatroon toe te passen in je levensstijl! 

8 WEEK BODY CHALLENGE IN APELDOORN

MET HET JUISTE PLAN KAN IEDEREEN RESULTAAT BEHALEN!

Het is ons doel om jouw te laten zien dat je heel veel kan bereiken met het juiste plan dat bij jou past. Wil je dus meer energie, afvallen en strakker in je vel zitten? Onze professionals hebben jarenlange ervaring en kunnen jou helpen om echte resultaten te behalen!

STAP 1

8 WEEK BODY CHALLENGE

8 Week Body Challenge Stappen Foto Personal Training Apeldoorn

Met dit exemplaar krijg je tips & tricks mee en stellen wij het juiste plan op. Daarnaast is het bewezen dat je met onze werkwijze 42% meer kans om je doelen te behalen, een coach doet meer dan alleen het geven van een training.

STAP 2

VOEDING & TRAININGSPLAN

Naast de personal training krijg je ook een (thuis) sport schema voor 1 keer p/w met video’s en uitleg. Daarnaast krijg je ook een hoop lekkere, makkelijke en gezonde recepten mee die iedereen kan combineren in zijn levenssituatie.

STAP 3

EEN STOK ACHTER DE DEUR

Meisje met stok achter de deur

Soms heb je even wat minder motivatie en dan is jouw eigen personal trainer de redder in nood om je te helpen. De meeste sporters stoppen op het punt van de eerste motivatie dip zonder te beseffen dat dit slechts een moment opname is!

WAT STAAT JOU TE WACHTEN?

Met jouw coach neem je het programma door en doe je een nul-meting. Ook bespreek je de doelen en het trainings + voedingsprogramma.

Tijdens de tweede afspraak ga je samen met jouw coach aandachtspunten doornemen en er word een volledige workout verzorgd.

Tijdens de derde afspraak ga je samen met jouw coach aandachtspunten van voorgaande weken toepassen en word er een volledige workout verzorgd.

Tijdens de vierde afspraak ga je samen met jouw coach een tussentijdse meting doen en de eventuele knelpunten doornemen en er word natuurlijk weer een volledige workout verzorgd.

Tijdens de vijfde afspraak ga je samen met jouw coach voor een volledige, pittige maar vooral effectieve workout!

Tijdens de zesde afspraak ga je samen met jouw coach de laatste stappen doornemen om er nog alles uit te halen, natuurlijk word er ook weer een leuke training verzorgd.

Tijdens afspraak nummer 7 is het nog even doorzetten, jouw coach helpt je hierbij met tips en sleept je door een effectieve en leuke training heen!

Het is bij afspraak nummer 8 de eindmeting, je mag natuurlijk nog een weekje extra doorpakken om de 8 weken helemaal te volbrengen maar hier nemen jullie de laatste tips door en hopelijk jouw mooie resultaten!

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

Eva

Van nooit sporten naar bijna niet meer weg te slaan. Dankzij Julien, waar ik 2 keer in de week mee train, heb ik een fijne en werkende manier gevonden om mijn doelen te realiseren. Hij motiveert mij en zorgt dat ik net dat extra stukje uit de training haal!

Jelmer

Een super fijn voedingsschema gekregen van Bibi om mijn doelen te bereiken. Daarnaast staat ze altijd klaar voor tips om hoe ik iets aan kan pakken! Met een aanvullend trainingsschema en begeleiding van Bibi die aansluit op mijn doel gaat dit zeker lukken.

Maurice

Ik word altijd goed geholpen met mijn trainingen bij het voorbereiden van het nieuwe zeilseizoen. De coaching en trainingen die ik wekelijks krijg zorgen er voor dat ik elke keer zo fit en sterk mogelijk weer aan mijn wedstrijden kan beginnen!

Merel

We hebben ontzettend mooie resultaten weten te halen en hopen er nog meer te halen. De begeleiding is persoonlijk, motiverend en vertrouwd! Je weet dat wanneer je bij Julien of de andere members terecht wilt, je begeleiding krijgt van een heel ander level!

Wesley

Ik ben met behulp van een goed en persoonlijk opgesteld voedingsplan en trainingsplan op een aangename en relatief snelle manier 12 kilo verloren in maar liefst 3 maanden tijd en dat met de ondersteuning en hulp van mijn persoonlijke coach!

ONZE DIENSTEN

8 WEEK BODY CHALLENGE @GYM

Wil je aan de slag samen met jou eigen personal trainer? Dit is de stok achter de deur om toch verantwoord en op een leuke manier je doelen te behalen. Ook ga je resultaat behalen d.m.v. het toepassen van gezonde recepten en het uitvoeren van een persoonlijk trainingsplan.

8 WEEK CHALLENGE @OUTDOOR

Lekker bij jou thuis of in de buitenlucht sporten samen met een eigen trainer die voorzien is van alle kennis en materialen om een volledige workout voor jou te verzorgen! Dit keer ga je het resultaat behalen door het toepassen van jouw voeding en trainingsplan. En natuurlijk is jouw coach er om je te helpen!

8 WEEK CHALLENGE @ONLINE

Aan de slag met een 8 weken plan voor thuis of in de sportschool? Je krijgt van ons met deze challenge een online editie van de 8 weken challenge voorzien van voedingsadviezen en trainingsschema’s. Ook heb je wekelijks contact met jouw eigen coach voor eventuele vragen en het doorvoeren van aanpassingen.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

VUL HET ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JE OP. 

Na jouw aanvraag neemt één van onze personal trainers in Apeldoorn z.s.m. contact met je op om alles uit te leggen over onze pakketen en werkwijze. Natuurlijk is er ook ruimte om al je vragen te stellen indien er nog onduidelijkheden zijn. Dit contactmoment is geheel kosteloos en vrijblijvend. Pas als je een sportieve samenwerking wilt aangaan plannen wij onze eerste afspraak in om te starten met een van onze diensten.

    VRAGEN & ANTWOORDEN

    Samen met jouw personal trainer bereken jij aan de hand van gewicht, lengte en leeftijd een caloriebehoefte die past bij jouw doel. Aan de hand van jou calorie behoeft ontvang je een bestand met een verzameling recepten aangepast op jouw caloriedoel.

    Je hebt 1 keer per week een afspraak met jouw personal trainer, daarnaast is het voor een goed resultaat aangeraden om minimaal nog een keer zelfstandig te trainen. Hier helpen wij jou ook mee door middel van leuke trainingsschema’s! Afhankelijk van jouw doel stem jij samen met jouw coach af hoevaak en wanneer jij traint.

    Jazeker! Na de challenge kan jij het sporten onder begeleiding voortzetten en nieuwe doelen stellen samen met jouw personal trainer!

    In het boekje vind je onder andere informatie over hoeveel je moet eten, hoe je dit kan berekenen en leuke recepten die hierbij aansluiten. Ook begeleidt het exemplaar je door de 8 weken heen met trainingsschemas en interessante lessen over leefstijl, plannen, calorieën enzovoorts. In het boekje is ook ruimte om eigen voortgang en doelen bij te houden.