BEN JIJ KLAAR VOOR DE 8 WEEK BODY CHALLENGE

Resultaat is belangrijk, dit is tenslotte de reden dat je start met het behalen van jouw doelstelling! Maar ons doel is om meer bewustwording te creëren met ons e-book dat resulteert in echte resultaten die je kan behouden. Door alle waardevolle informatie toe te passen kun jij ook genieten van een fitte en gezonde levensstijl!

Hier een aantal van de velen lichaamstransformaties inclusief het achterliggende verhaal! Klik op de foto voor alle transformaties!

TRAININGSSCHEMA

In het E-book staan diverse trainingsprogramma’s verwerkt gericht op het behalen van jouw doelen. De schema’s worden per periode zwaarder en alle oefeningen zijn voorzien van een instructievideo.

VOEDINGSPLAN

Voeding hoeft niet ingewikkeld te zijn zolang je maar weet wat je doet. Wij hebben op basis van je caloriebehoefte een plan voor je verwerkt in dit E-book om gegarandeerd resultaat te behalen.

COACHING & LESSEN

Je krijgt korte en leerzame lessen over gerelateerde onderwerpen. Onze visie is om onze kennis te delen zodat iedereen dit kan toepassen, zo is de kans groot dat jij jouw behaalde resultaat behoudt.

280+

KILO VET VERBRAND

9.84

CIJFER BEOORDELING

#1

BESTE PT NEDERLAND AWARD WINNAAR

Met dit E-book beloven wij geen strakke buik met een magische afslankpil of het behalen van jouw droomlichaam zonder het aanpassen van je levensstijl! Wat wij wel beloven is gegarandeerd resultaat, maar ben jij diegene die er ook wat voor wilt doen?

Onze visie is dan ook om iedereen “no nonsense” informatie te verkopen omdat wij weten dat iedereen “met de juiste informatie” al zijn fitness doelen kan behalen!

Waarom lijkt het zo dat anderen wel het resultaat kunnen behalen en jij niet? Wij kunnen jou één ding vertellen dat lijkt inderdaad alleen maar zo.

Alles is mogelijk zolang er maar de wilskracht is. Het enige wat nu nog voor jou ontbreekt is de eerste stap!

Wij van Body Business Coaching willen graag onze professionele kennis delen. Wij verzorgen jouw van alle belangrijke informatie om het zo makkelijk mogelijk te maken voor jou. Je hoeft dus GEEN onnodig DURE supplementen of andere aankopen te doen om resultaat te behalen!

In dit E-book staat zorgvuldig geselecteerde informatie die jou helpen om gegarandeerd resultaat te behalen maar ook behouden. Wij willen jou graag helpen met de eerste stap te zetten naar mooie resultaten.

START DIRECTTotaal: € -