Wij zijn open! Wij hanteren als club en personal trainers alle regels van het RIVM tegen de bestrijding van het Covid-19 virus.

MET HET JUISTE PLAN KAN IEDEREEN RESULTAAT BEHALEN!

Het is ons doel om jouw te laten zien dat je heel veel kan bereiken met het juiste plan dat bij jou past. Wil je dus meer energie, afvallen en strakker in je vel zitten? Onze professionals hebben jarenlange ervaring en kunnen jou helpen om echte resultaten te behalen!

DE 3 STAPPEN VAN DE 8 WEEK BODY CHALLENGE!

STAP 1

8 Week Body Challenge Stappen Foto Personal Training Apeldoorn

8 WEEK BODY CHALLENGE

Met dit exemplaar krijg je tips & tricks mee en stellen wij het juiste plan op. Daarnaast is het bewezen dat je met onze werkwijze 42% meer kans om je doelen te behalen, een coach doet meer dan alleen het geven van een training.

STAP 2

Opdrukken uit iPad personal training geven

VOEDING & TRAININGSPLAN

Naast de personal training krijg je ook een thuis sport schema voor 1 keer p/w met video’s en uitleg. Daarnaast krijg je ook een hoop lekkere, makkelijke en gezonde recepten mee die iedereen kan combineren in zijn levenssituatie.

STAP 3

Meisje met stok achter de deur

EEN STOK ACHTER DE DEUR

Soms heb je even wat minder motivatie en dan is jouw eigen personal trainer de redder in nood om je te helpen. De meeste sporters stoppen op het punt van de eerste motivatie dip zonder te beseffen dat dit slechts een moment opname is!

WAT STAAT JOU TE WACHTEN?

HIERONDER KUN JE ZIEN WAT JOU ELKE WEEK TE WACHTEN STAAT. WIJ ZORGEN ER VOOR DAT JE NIKS TEKORT KOMT!

Met jouw coach neem je het programma door en doe je een nul-meting. Ook bespreek je de doelen en het trainings + voedingsprogramma.

Tijdens de tweede afspraak ga je samen met jouw coach aandachtspunten doornemen en er word een volledige workout verzorgd.

Tijdens de derde afspraak ga je samen met jouw coach aandachtspunten van voorgaande weken toepassen en word er een volledige workout verzorgd.

Tijdens de vierde afspraak ga je samen met jouw coach een tussentijdse meting doen en de eventuele knelpunten doornemen en er word natuurlijk weer een volledige workout verzorgd.

Tijdens de vijfde afspraak ga je samen met jouw coach voor een volledige, pittige maar vooral effectieve workout!

Tijdens de zesde afspraak ga je samen met jouw coach de laatste stappen doornemen om er nog alles uit te halen, natuurlijk word er ook weer een leuke training verzorgd.

Tijdens afspraak nummer 7 is het nog even doorzetten, jouw coach helpt je hierbij met tips en sleept je door een effectieve en leuke training heen!

Het is bij afspraak nummer 8 de eindmeting, je mag natuurlijk nog een weekje extra doorpakken om de 8 weken helemaal te volbrengen maar hier nemen jullie de laatste tips door en hopelijk jouw mooie resultaten!

WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR ONZE BEGELEIDING?

DE EERSTE STAP IS HET BELANGRIJKSTE. WIJ ZORGEN VOOR HET JUISTE PLAN EN SAMEN BEHALEN WIJ JOUW GEWENSTE RESULTAAT!

Eva

Van nooit sporten naar bijna niet meer weg te slaan. Dankzij Julien, waar ik 2 keer in de week mee train, heb ik een fijne en werkende manier gevonden om mijn doelen te realiseren. Hij motiveert mij en zorgt dat ik net dat extra stukje uit de training haal!

Jelmer

Een super fijn voedingsschema gekregen van Bibi om mijn doelen te bereiken. Daarnaast staat ze altijd klaar voor tips om hoe ik iets aan kan pakken! Met een aanvullend trainingsschema en begeleiding van Bibi die aansluit op mijn doel gaat dit zeker lukken.

Maurice

Ik word altijd goed geholpen met mijn trainingen bij het voorbereiden van het nieuwe zeilseizoen. De coaching en trainingen die ik wekelijks krijg zorgen er voor dat ik elke keer zo fit en sterk mogelijk weer aan mijn wedstrijden kan beginnen!

Merel

We hebben ontzettend mooie resultaten weten te halen en hopen er nog meer te halen. De begeleiding is persoonlijk, motiverend en vertrouwd! Je weet dat wanneer je bij Julien of de andere members terecht wilt, je begeleiding krijgt van een heel ander level!

Wesley

Ik ben met behulp van een goed en persoonlijk opgesteld voedingsplan en trainingsplan op een aangename en relatief snelle manier 12 kilo verloren in maar liefst 3 maanden tijd en dat met de ondersteuning en hulp van mijn persoonlijke coach!

8 WEEK BODY CHALLENGE

€249

INCLUSIEF 24/7 GRATIS TOEGANG TOT MOVE 24/7 FITNESS

IK HEB INTERESSE IN DE 8 WEEK BODY CHALLENGE

VUL HET ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JE OP. 

Na jouw aanmelding neemt één van onze personal trainers z.s.m. contact met je op om alles nog even uit te leggen over het gehele programma. Dit contactmoment via E-mail, telefoon of WhatsApp is geheel kosteloos en vrijblijvend. Pas als je deze sportieve samenwerking wilt aangaan plannen wij onze eerste afspraak in om te starten met de 8 Week Body Challenge!

  VRAGEN & ANTWOORDEN

  Is het programma jou niet geheel duidelijk? Wellicht staat hier wel het antwoord op jouw vraag. Als je een andere vraag hebt of je wilt graag meer informatie dan kun je ons altijd via WhatsApp een berichtje sturen.

  Samen met jouw personal trainer bereken jij aan de hand van gewicht, lengte en leeftijd een caloriebehoefte die past bij jouw doel. Aan de hand van jou calorie behoeft ontvang je een bestand met een verzameling recepten aangepast op jouw caloriedoel.

  Wanneer jij je aanmeld neemt 1 van onze trainers contact met je op via mail, telefoon of WhatsApp. Tijdens dit gesprek vertellen wij jou alles over de 8 week body challenge en is er ruimte om jouw vragen te stellen. Hierna spreken wij af welke dagen en tijden we gaan trainen en gaan we van start met het behalen van jouw doelen!

  Je hebt 1 keer per week een afspraak met jouw personal trainer, daarnaast is het voor een goed resultaat aangeraden om minimaal nog een keer zelfstandig te trainen. Hier helpen wij jou ook mee door middel van leuke trainingsschema’s! Afhankelijk van jouw doel stem jij samen met jouw coach af hoevaak en wanneer jij traint.

  Jazeker! Na de challenge kan jij het sporten onder begeleiding voortzetten en nieuwe doelen stellen samen met jouw personal trainer!

  In het boekje vind je onder andere informatie over hoeveel je moet eten, hoe je dit kan berekenen en leuke recepten die hierbij aansluiten. Ook begeleidt het exemplaar je door de 8 weken heen met trainingsschemas en interessante lessen over leefstijl, plannen, calorieën enzovoorts. In het boekje is ook ruimte om eigen voortgang en doelen bij te houden.